Toont alle 7 resultaten

Puppycursus A

75,00

Puppy’s met een leeftijd vanaf 8 weken zijn welkom om met deze cursus te starten, met een instroomperiode van 3 weken. De nadruk bij de Puppycursus A ligt op het voorkomen van ongewenst gedrag en het direct aanleren van gewenst gedrag.

Puppycursus B

75,00115,00

Puppy’s met een leeftijd vanaf 18 weken zijn welkom om met deze cursus te starten, met een instroomperiode van 3 weken. De nadruk bij de Puppycursus B ligt op het aanleren van commando’s. We gaan ook dieper in op de lesstof van Puppycursus A.

Cursus Jonge Hond

75,00115,00

Jonge honden met een leeftijd vanaf 34 weken kunnen met deze cursus starten. De nadruk in de cursus Jonge Hond ligt op het uitbouwen van gehoorzaamheid en het ontwikkelen en samen bouwen aan een sterke band.

Cursus Combi Groep

95,00

Honden met een leeftijd vanaf 8 maanden die nog niet eerder lessen of alleen een puppy cursus hebben gehad zijn welkom om met deze training te starten. Deze cursus is ook geschikt voor honden met moeilijk gedrag, adoptie/asiel honden en honden die over zijn gekomen uit het buitenland.

Recreatieve cursus

65,00

Tijdens onze Recreatieve cursus ben je elke week leuk met je hond aan het trainen. Zo hou je de band met je hond vast. Bij de Recreatieve cursus werken we met behendigheidstoestellen. Dit versterkt de binding en geeft je hond meer zelfvertrouwen.

Proeflessen

0,00

Welke hondenschool past nou echt bij jou en je hond? Voor baasjes en honden die zich nog aan het oriënteren zijn, is er de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wil je eerst even kennismaken met de instructeurs of andere cursisten? Even aftasten of wij echt bij jullie passen? Plan dan nu een proefles!

Aanbieding!

Privéles

50,00180,00

Met een privéles bepaalt u zelf waar, waneer en wat u wilt trainen. We komen bij u thuis of een specifieke locatie, bijvoorbeeld in de wijk of in het bos. privélessen zijn altijd maatwerk en kunnen op elk moment worden aangepast.