Puppycursus Assen – De perfecte start voor jouw pup bij Hondenschool Zuidlaren

Bij Hondenschool Zuidlaren begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw pup de beste start in het leven te geven. Onze puppycursus, dichtbij Assen gelegen, biedt een uitgebreid trainingsprogramma dat is ontworpen om jouw puppy op een positieve en effectieve manier te socialiseren en trainen. Met onze professionele begeleiding zorgen we ervoor dat jouw pup uitgroeit tot een gelukkige, goed opgevoede en zelfverzekerde hond.

Waarom kiezen voor onze puppycursus bij Assen?

1. Deskundige trainers

Ons team van ervaren en gecertificeerde trainers is gespecialiseerd in het werken met puppy’s. Ze gebruiken positieve trainingsmethoden om jouw pup op een leuke en vriendelijke manier te begeleiden.

2. Kleinschalige groepen

Wij geloven in persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarom houden we onze groepen klein, zodat elke pup en eigenaar voldoende aandacht en ondersteuning krijgen.

3. Praktische lessen

Onze puppycursus bevat praktische lessen die zijn gericht op het aanleren van basiscommando’s, zoals zitten, liggen, komen en netjes aan de lijn lopen. Daarnaast leren we jouw pup omgaan met nieuwe situaties, geluiden en andere dieren.

4. Socialisatie

Socialisatie is cruciaal voor de ontwikkeling van jouw pup. Onze puppycursus biedt voldoende gelegenheid voor jouw pup om te socialiseren met andere puppy’s en mensen in een veilige en gecontroleerde omgeving.

5. Theorielessen

Naast praktische lessen bieden we ook theorielessen aan, waarin we onderwerpen behandelen zoals zindelijkheidstraining, voeding, verzorging en het voorkomen van gedragsproblemen.

6. Locatie

Hondenschool Zuidlaren is gemakkelijk bereikbaar vanuit Assen. Onze trainingslocatie is voorzien van een veilig trainingsveld, waar jouw pup op een prettige manier kan leren en spelen.

Cursusinhoud

Onze puppycursus bestaat uit een reeks van 10 lessen, waarin zowel praktische oefeningen als theorie aan bod komen. Enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus zijn:

  1. Basiscommando’s aanleren
  2. Zindelijkheidstraining
  3. Aandacht vragen en vasthouden
  4. Netjes aan de lijn lopen
  5. Socialisatie met mensen en andere dieren
  6. Omgaan met nieuwe situaties en geluiden
  7. Voorkomen van ongewenst gedrag, zoals bijten en blaffen

Aanmelden en contact

Ben je geïnteresseerd in onze puppycursus nabij Assen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, e-mail of telefoonnummer om je aan te melden of voor meer informatie. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste cursus voor jou en je pup en beantwoorden graag al je vragen.

Begin vandaag nog met de perfecte start voor jouw pup

Wacht niet langer en geef jouw pup de beste start in het leven met onze puppycursus nabij Assen. Bij Hondenschool Zuidlaren staat het welzijn van jouw pup voorop en bieden we een uitgebreid programma aan om samen met jouw pup te groeien en te leren. Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat onze puppycursus voor jou en je pup kan betekenen.